1. Installatie Video
2. Hoe stel ik mijn Wi-Fi modem in op 2.4Ghz ?

Bij de Wi-Fi installatie procedure dient u normaal binnen de 60 sec een ding dong te horen op de camera waarna de installatie zich voltooit. Indien dit niet het geval is gelieve dan het onderstaande door te nemen.

De meeste internet modems voor thuisgebruik staan als Wi-Fi dual mode 2,4Ghz/5Ghz geconfigureerd. Dit betekent dat beide Wi-Fi frequenties ondersteund worden. De X8 camera ondersteunt echter enkel 2.4Ghz. Indien u de ding dong niet hoort na het uitsturen van de geluidsgolven bij de Wi-Fi nstallatie kan het zijn dat uw toestel op 5Ghz verbonden is met uw wifi modem. Dit gebeurt oa. bij toestellen zoals Iphone 8, 8 Plus en X.

Indien dit bij u voorkomt kan u de installatie voltooien door de Wi-Fi modem (en/of router) eenmalig op 2.4 Ghz frequentie te plaatsen tijdens de installatie en eventueel de wifi standaard op 802.11bg ipv 802.11bgn. Daarna kan u deze gewoon terug op de standaard instellingen plaatsen.

Dit kan op de volgende manier afhankelijk van uw internet provider:

Nederland:

KPN

https://drive.google.com/open?id=1ECos71KPrUez-JSFINNELRKeTBosC5ub
https://www.kpn.com/zakelijk/service/internet/wifi-instellen/kanaal-wijzigen-modem.htmZiggo

https://drive.google.com/open?id=1K-vlhg2f51mHmwUg2MA43bP76d6lSzZ6
https://www.ziggo.nl/klantenservice/wifi/frequentieband-aanpassen

Belgie:

Telenethttps://drive.google.com/open?id=1Ww8tqArEuRPiVY-sM9dFN7ceCbnrS-TtProximushttps://drive.google.com/open?id=1x_sNU7HMIVyVAv95LS2ZXRWLGv2cT9nW

Met deze instelling kan het zijn dat uw modem herstart waarna u de Wi-Fi installatie kan voltooien. Indien gewenst kan u na de installatie de modem weer als Wi-Fi dual mode 2,4Ghz/5Ghz plaatsen.
Met deze tips kan u deze camera bij elke type smartphone en Wi-Fi netwerk installeren.

3. Waarom hoor ik het geluid van de camera niet op me telefoon?

Om het geluid van de camera op uw telefoon te kunnen horen is het belangrijk dat de IPC360 app volledig gemachtigd is bij de instellingen op uw eigen telefoon. Dit geldt dus voor de luidspreker en de microfoon. Als de app volledig gemachtigd is op uw telefoon en u hoort alsnog geen geluid is het belangrijk om de instelling voor het geluid van de camera te controleren. Dit doet u als volgt. U start de IPC360 app op en drukt op de camera zodat u het beeld te zien krijgt. U ziet dan linksonder een luidspreker-icoontje staan. Achter dit icoontje mag geen kruisje staan. Staat er achter dit icoontje wel een kruisje dan kunt u deze weghalen door eenmalig op het luidspreker-icoontje te klikken.

4.Wat zijn de kosten van de Cloud-opslag?

De kosten van de Cloud-opslag zijn afhankelijk van uw eigen behoeften. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de camera constant beelden op te laten nemen of alleen als er een beweging is gedetecteerd. Daarnaast kunt u kiezen voor 7, 15 of 30 dagen opslag en of u het abonnement voor 1 maand, een half jaar of een heel jaar wilt afsluiten. U kunt deze kosten eenvoudig zelf bekijken vanuit de app en doet dit als volgt. U start de IPC360 app op en drukt rechtsboven op het tandwiel-icoontje. Vervolgens kiest u voor “Cloud Storage Setting” en daarna voor “Purchase Cloud Storage Service”. In het venster wat u daarna te zien krijgt ziet u een overzicht van alle mogelijkheden en de daarbij behorende kosten.

5. Als ik mijn camera op wil hangen, hoe kan ik dan het beeld omdraaien?

U kunt dit op de volgende manier instellen. U start de IPC360 app op en kiest rechtsboven voor het tandwiel-icoontje. Vervolgens kiest u voor “Shooting Angle”. In het scherm wat u daarna te zien krijgt kiest u voor “Horizontal (Reverse) om het beeld van de camera naar de gewenste positie te laten kantelen.

6. Hoe kan ik een account registreren voor de IPC360 app?

U start de IPC360 app op en kiest voor “Sign Up”. U vult het e-mailadres in dat u wilt gaan gebruiken, drukt op “Obtain” en gaat naar de inbox van uw eigen e-mail. Hier vindt u de code terug die u moet invoeren in het vak “Verification Code”. (Houdt u er alstublieft rekening mee dat de code soms ook in uw SPAM-mailbox terecht kan zijn gekomen en dat deze voor 90 seconden te gebruiken is). Is het u niet gelukt om de code binnen 90 seconden in de app in te voeren, drukt u nogmaals op “Obtain” en zult u wederom een nieuwe code ontvangen in uw eigen e-mail. Zodra u de code heeft ontvangen vult u deze in, klikt eenmalig op het vakje voor “Agree User Agreement and Privacy Policy” en drukt op “Next”. In het scherm daarna kunt u uw wachtwoord aanmaken en zodra u dit heeft gedaan is uw account geactiveerd en kunt u vanaf dan inloggen met uw eigen account in de IPC360 app.

7. Waarom herkend de IPC 360 app mijn WiFi-netwerk niet tijdens de installatie?

Zorgt u er voor dat u de installatie van de camera altijd uitvoert binnen een kleine afstand van uw modem of router. Zorgt u er daarnaast voor dat de locatievoorzieningen van uw mobiele toestel zijn ingeschakeld en dat uw WiFi-netwerk op 2.4Ghz ingesteld staat. De camera ondersteund geen 5Ghz WiFi-netwerken.

8. Hoe kan ik mijn camera delen met iemand anders?
  • U maakt beide een account aan voor de IPC360 app. Dit kunt u doen door de IPC360 app op te starten en te kiezen voor “Sign Up”.
  • U logt dan in met het hoofdaccount, kiest linksonder voor “My device” en drukt op het delen-icoontje. Dit is het icoontje rechtsboven met de 2 streepjes en 3 bolletjes.
  • Daarna klikt u rechtsboven op de “Plus knop” en vult het e-mailadres in van het tweede account dat u wilt gaan gebruiken op het tweede mobiele toestel. U drukt op de “Ok-knop” en zult dan boven in uw scherm zien “Shared Account” met daaronder het e-mailadres van degene waarmee u de camera wilt delen.
  • Daarna laat u degene die het tweede account wilt gaan gebruiken inloggen op de IPC360 app op zijn of haar eigen mobiele toestel.
  • Als degene die het tweede account dan wilt gaan gebruiken is ingelogd op de IPC360 app, klikt hij linksonder op “My device” en ziet bovenin de gedeelde camera staan en door wie deze gedeeld is. U kunt de camera dan aanklikken en ook de beelden bekijken.
9. Wordt ONVIF ondersteund door deze camera?

Deze camera ondersteund geen ONVIF.

10. Waarom wordt mijn SD-kaart niet herkend?

Zorgt u er voor dat uw SD-kaart als FAT32 is geformatteerd. Zorgt u er tevens voor dat u de SD-kaart plaatst als de camera van de stroom is afgekoppeld en dat uw SD-kaart ook niet beschadigd is. (let op NTFS wordt niet ondersteund).

11. Waar kan ik een SD-kaart plaatsen?

Als u het bovenste bolletje van uw camera voorzichtig naar achteren kantelt komt er een zwart knopje tevoorschijn met daaronder de ingang voor uw SD-kaart.

12. Waar kan ik de reset-knop van de camera vinden?

Als u het bovenste bolletje van uw camera voorzichtig naar achteren kantelt komt er een zwart knopje tevoorschijn. Dit zwarte knopje is de reset-knop. Hou deze een aantal s

CART