Orretti IP camera met Hapsee App | Veelgestelde Vragen

1. Hoe installeer ik de camera met Hapsee app?

2. Vereenvoudigde installatie met netwerkkabel

Indien u problemen ondervindt met de 1e WIFI installatie kan u de 1e installatie vereenvoudigen door de camera te connecteren met uw home router en daarna het volgende stappen plan te volgen.

1/slut de camera aan op stroom adapter + UTP netwerkkabel rechtstreeks verbonden met uw telenet of proximus router

2/Druk de reset knop in bij start

3/Open Hapsee , klik +

4/Klik “Add by CID”

5/Geef het CID nr achteraan in samen met pwd 123

6/De camera komt nu online maar dit is via UTP kabel. Klick nu op het icoontje settings

7/klik op Network Settings

8/u ziet dat deze nog op Eth staat. Klik nu op uw home WIFI network en geef het WIFI paswoord in van je thuis router

9/start de camera. Deze zal een nieuw paswoord vragen voor veiligheid.

10/u geeft nu het nieuwe paswoord in

11/test de camera als u kan draaien en tilten

12/indien alles goed werkt kan u de UTP kabel verwijderen en is de WIFI actief. Het kan zijn dat de camera na de wifi connectie herstart.

13/Na herstart nagaan of de laatste firmware actief is en een update uitvoeren indien nodig.

Video capture:

3. Waarom krijg ik het HAP-xx netwerk niet te zien?

Je moet de video verbinden met het HAP-XX-netwerk nadat je de CID QR-code hebt toegevoegd. Na het opstarten kunt u pas verbinding maken met het HAP-xx WIFI-netwerk nadat u een pieptoon hebt gehoord. Na de piep verschijnt de HAP-xx-id.

Na de verbinding moet je terugkeren naar de Hapsee-app en wachten totdat de knop “WIFI instellen voor de camera” verschijnt.

4. Waarom krijg ik het “Set Wifi for he Camera” scherm niet te zien?

U zou het bovenstaande scherm moeten zien voordat u verbinding kunt maken met Wi-Fi. Mogelijk ziet u dit niet na de Hap-XX-verbinding terwijl de camera verbinding probeert te maken met uw thuisnetwerk. In dit geval ziet u het onderstaande scherm:

U moet 10 seconden wachten voordat de Wi-Fi-verbinding verschijnt.

5. Ik krijg niks geconnecteerd. Wat kan ik doen?

Reset de camera onderaan met de meegeleverde pin en begin opnieuw:

6. Waarom werkt mijn bewegingsdetectie niet?

Settings voor Android telefoon

Settings voor iPhone

Zorg ervoor dat de instellingen voor bewegingsdetectie zijn ingeschakeld:

Nadat deze instelling is voltooid, ontvang je een melding op je smartphone wanneer je verplaatst. Je kunt dit ook zien in de Hapsee-app zelf:

7. Waarom herstart mijn camera?

Het kan zijn dat een oude software versie aanwezig is op de camera. Via settings menu kan u de laatste software versie installeren

8.Waarom kan ik niet met mijn WIFI connecteren?

Deze camera ondersteunt 2.4GHZ WIFI signaal. 5GHz is voorlopig nog niet ondersteund. Log in op uw account bij uw internet provider en kijk het WIFI signaal van je router na dat deze uitzendt op 5GHZ. Nieuwere routers (Proximus etc) sturen 2 signalen uit op zowel 2.4 als 5GHz. Andere internet modems/routers kan u kiezen om 2.4GHZ of 5GHz te gebruiken. Kijk dit na in de wifi settings van uw service provider dat u met het 2.4GHz signaal connecteert.

CART